DECO SINTEGRA

Nuestra pasión por la pintura es relativamente reciente, como empresa. Pero en estos tiempos difíciles nace esta compañía con la idea de ofrecer un servicio de pintura diferente, con una filosofía basada en el amor al trabajo bien hecho y con un infinito espíritu de superación.

Pensamos que un trabajo bien hecho sólo puede ser realizado si se combina la técnica, el buen gusto, la profesionalidad y fundamentalmente pasión.Con esta convicción hemos construidos los pilares fundamentales que están presentes en cada uno de los miembros de SINTEGRA.

Hoy, sobre la base de estos valores centrales, añadimos la tecnología, los avances en la técnica el respeto al medio ambiente y la intervención de profesionales que supervisan y garantizan la calidad de un trabajo bien hecho.

Actualmente, Deco Sintegra (empresa Andorrana) ofrece sus servicios tanto nacionalmente como internacionalmente; entre ellos : interiorismo, Gaina (aislamiento térmico, acústico y impermeabilizante), Murales de Diseño y Cuadros.

#...#

La nostra passió per la pintura és relativament recent, com a empresa. Però en temps difícils neix aquesta companyia amb la idea d’oferir un servei de pintura diferent, amb una filosofia basada en l’amor pel treball ben fet i amb un esperit de superació.

Pensem que un treball ben fet només es pot realitzar si combinem la tècnica, el bon gust, la professionalitat i fonamentalment la passió. Amb aquesta convicció hem construït els pilars essencials presents en els membres de SINTEGRA.

Avui, sobre la base d’aquests valors centrals, incloem la tecnologia, els avanços en la tècnica del respecte al medi ambient i la intervenció de professionals que supervisen i garanteixen la qualitat d’un treball ben fet.

Actualment, Deco Sintegra (empresa Andorrana) ofereix els seus serveis nacionalment i internacionalment; Interiorisme, Gaina (aïllant tèrmic, acústic i impermeabilitzant), Murals de Disseny i Pintures.
Visites: 1.983
Compartir

1 - 1 de 1 anuncis

Aconsegueix el teu Cupó Descompte

23 Feb 2016 - 19:21 Publicat per P DECO SINTEGRA 

Encamp   Rehabilitació i Manteniment

Si tens pensat pintar el teu pis i no has tingut temps o bé creus que pagues una fortuna en calefacció i climatització, Avui ... Contactar amb l'anunciant

oferta